{{percent}}%

Egget

Her serveres mengder med småretter i tapasstil. Dagens meny presenteres av kokken ved bordet, og gjestene signaliserer stopp når det butter.
facebook.com/eggetstavanger

Gaffel & Karaffel


Her blir maten plassert midt på bordet, og så deler gjestene sju-åtte-ni retter. Sharingkonseptet med smaker fra hele verden er blitt veldig populært og gir god valuta for pengene.
gaffelogkaraffel.no

Fish & Cow

Moderne brasseri som lager klassiske retter på en ny måte. I tillegg til lokale råvarer benytter restauranten seg ivrig av regionens lokale bryggerier, så her får du gode øl- og vin-tips til hver rett.
fishandcow.no


Tango Bar & Kjøkken


”Rough fine dining” sier Tango om seg selv, og dette er et konsept som har fungert godt siden 2004. God mat og uformell stil er en vinner.
tango-bk.no

Bøker & børst

En superkoselig café med ute­servering og sjarmerende bakgård i den såkalte ”Fargegata” (som i seg selv er verdt et besøk).
bokerogborst.no

The Shack

Straight outta bondegården! Kokkekompisene serverer episke burgere, kylling og spareribs.
theshack.no


Sabi Omakase


Etter tildelingen av en Michelin-stjerne i fjor har det ikke vært helt enkelt å få plass her, men det er verdt forsøket!
omakase.no

Renaa-imperiet

Velg mellom gastronomiske opplevelser på øverste hylle hos RE-NAA eller besøk den mer uformelle Renaa: Matbaren som serverer menyer i bistrostil. Frokost og lunsj får du på Renaa: Xpress, som også har meldt seg på i kampen om byens beste pizza.
restaurantrenaa.no

Widerøe flyr deg til Stavanger
Finn billetter