{{percent}}%

The show must go on

Musikaler og teaterstykker står på manges to do-liste når de besøker London. I den ikoniske billettkiosken på Leicester Square får du sterkt rabatterte billetter til de fleste av samme dags forestillinger. Eller kanskje du foretrekker å bestille til full pris på forhånd for å være sikker på å få plass?
londontheatredirect.com

Old Spitalfields Market

Old Spitalfields Market Det har vært marked på denne plassen i over 350 år, og dette er nok det nærmeste man kommer shoppinghimmelen. Markedet er åpent syv dager i uken, men torsdag-søndag er best. Glad i antikviteter og vintagefunn? Ikke gå glipp av torsdagens antikkmarked!
oldspitalfieldsmarket.com

Interessert i film?


På Aubin Cinema i 64-66 Redchurch Street kan du se de nyeste filmene mens du sitter nedsunket i en myk sofa og drikker cocktails og gomler gourmetsnacks som ”tasty Jazz Corn”. På Pillow Cinema er det takterrasse, popcorn, saccosekker og forhåndspåmelding som gjelder.
pillowcinema.com

Street Art

Med Alternative London kan du oppdage det du ikke finner i guidebøkene. Bli for eksempel med på en vandretur rundt i Shoreditch for å se på områdets utrolige street art og graffiti-kunst. De tilbyr også Graffiti Workshop.
alternativeldn.co.uk


V&A

Får du lyst på en utflukt til en mer sofistikert del av London, er det alltid fantastiske utstillinger på Victoria & Albert Museum i Kensington.
vam.ac.uk

Colombia Road


Det vakre blomstermarkedet i Colombia Road holder åpent fra kl. 08 til 15 hver søndag i sommerhalvåret. Kom tidlig for å sikre deg de beste plantene, kom sent for
å gjøre siste liten-kupp.
columbiaroad.info

ˇ

For mer informasjon, se
visitlondon.com