{{percent}}%

Rett ved Tivoli

Hotel Tivoli ligger en kort gåtur fra Københavns store stolthet. De fargerike rommene har morsomme tivoli-effekter, og synes barna det er gøy å spise med pinner, finner dere den kule restauranten Sticks’n’Sushi i toppetasjen med fantastisk utsikt over byen.
tivolihotel-kobenhavn.com

Pakkhus

Copenhagen Strand Hotel ligger i en av de gamle pakkhusene ved havnefronten. Her bor du i stille omgivelser, nær byens severdigheter. Om sommeren innredes møtelokalet til lekerom for barna.
copenhagenstrand-kobenhavn.com

Tradisjon

Conditoriet La Glace er Danmarks eldste – og kanskje beste konditori. Siden 1870 har de forsynt ”københavnerne og andet godtfolk” med de lekreste kaker.
laglace.dk

Street food

Papirøen er en super plass for mat og lek. Liker dere street food, må dere dra hit.
visitcopenhagen.dk
copenhagenstreetfood.dk

Mad og Kaffe

På denne hyggelige kafeen velger du selv innhold til ditt frokost- eller lunsjbrett. Fra 78 kroner for 3-retter til 148 kroner for 7-retter. Det meste er økologisk og alt smaker supergodt.
madogkaffe.dk

God burger 

Tommi’s Burger Joint i Kødbyen står høyt i kurs blant mange barnefamilier. Opprinnelig startet burgerkjeden i Reykjavik. Her får barna kidburger (kjøtt eller veggis) + fries + brus for under hundrelappen.
burgerjoint.dk

Matmarked

Stikk innom Torvehallerne og kjøp med lekkerier til piknik i parken.
torvehallernekbh.dk

Lunsjboks

På Aamanns får du byens beste smørbrød. Ta dem med i en lunsjboks og nyt en liten smak av Danmark ute i det fri.
aamanns.dk

Granola

Livlig lunsjcafé i en av Københavns hyggeligste gater, Værnedamsvei på Vesterbro. Passer best for familier med litt større barn.
granola.dk

Bo med barn

På DGI – byens hotell tilbyr de familie­rom, svømmebasseng og bowling. Det ligger sentralt, like ved Kødbyen. Når dere bor her, får dere også gratis inngang til Vandkulturhuset.
dgi-byen.dk

Bakgårdskafeer 

Disse små perlene er ikke alltid like lette å finne, men her er fire du bør merke deg:

 • Royal Smushi Café ligger gjemt i en liten bakgård på Amagertorv 6 på Strøget. Hit drar dere når dere har lyst på hjemmelagde boller og varm sjokolade en regnværsdag.
  royalsmushicafe.dk
 • Om sommeren kan dere sitte under en parasoll ute i gårdshagen på PH Kafeen. Kafeen er oppkalt etter designeren Poul Henningsen.
  phcafeen.dk
 • Lauras Bakery lokker med pariserstemning, jordbærterte og tebrød, til frokost og lunsj.
  laurasbakery.com
 • Tribeca NV ligger i et gammelt industribygg, menyen er inspirert av Italia og lokalet har rå New York-stemning.
  tribecanv.dk
Widerøe flyr deg til København
Finn billetter