{{percent}}%

Zoo

Aper, elefanter, flodhester, løver og isbjørner; det blir sjelden feil å ta med barna i dyre­parken. Københavns Zoo på Frederiksberg er alltid en spennende opplevelse. Her finner dere over 3000 dyr fordelt på 264 arter.
I Tropezoo kan dere studere slanger, kroko­diller, frittflyvende fugler og sommerfulger på nært hold i den 1500 m2 store regnskogen. I Børnezoo kan de minste klappe afrikanske dverggeiter og møte søte husdyr.
zoo.dk

Nettstedet Bornibyen.dk har samlet masse bra informasjon til deg som reiser med små barn. De har også lansert en app som gir deg oversikt over alt fra lekeplasser til loppemarkeder og lagersalg.
bornibyen.dk

Badeliv

Familieparken BonBon-Land ligger en times kjøring utenfor København. Når du har betalt inngangspenger, er alle aktivitetene i parken gratis. Når det er over 18 grader, åpner vannborgen Pelle, så husk badetøy.
bonbonland.dk

Bruktbutikker

På jakt etter kule barneklær og leker? Perlen på Blågådsgade 30 er drevet av frivillige, og RePlay – en gjenbruksbutikk for leketøy i HC Ørstedsvej 8 – tar opp kampen mot de store leketøyskjedene.

Loppis

To nettsider som er smarte å sjekke før du drar på loppejakt er:
loppemarked.nu
kobenhavn.no/loppemarked-shopping/kobenhavn.html

Sykkelbyen

I København sykler stort sett alle! Også som gjest i byen, er tohjulingen den beste måten å utforske byen på.

Bycyklen er el-sykler som er til rådighet 24/7, 365 dager i året, over hele byen. Hver sykkel har touchscreen, som du bruker til å navigere, betale og finne informasjon om kulturtilbud m.m.

Sykkelbyen – som betyr sykkel på swahili – leier ut hittegodssykler til turister og studenter. Pengene de tjener bruker de til å sende et tusentalls brukte sykler til Tanzania, Sierra Leone og Ghana hvert år. Et prosjekt verdt å støtte. baisikeli.dk De karakteristiske oransje syklene til Donkey Republic står plassert på et tjuetalls steder rundt i byen. På hjemmesiden eller appen deres kan du se hvor den nærmeste ledige sykkelen befinner seg akkurat nå. donkey.bike

Utflukt

Dyrehavsbakken er en superfin park nord for København. I parken finner dere også fornøyelsesparken Bakken med 33
morsomme attraksjoner, og den fine sandstranden Bellevue ligger rett ved. Perfekt for heldagsutflukt med sykkel.
bakken.dk

Gøyale lekeplasser

Mali og Hermans favorittlekeplass på Vesterbro er Skydebanen. Om sommeren er det et stort plaskebasseng i parken, og tvers over veien får du kjøpt byens beste italienske is. En annen super park med masse aktivi­teter, er Fælledparken på Østerbro.

Urban gardening

Er familien interessert i urban gardening, er dette stedet å begynne. Ta med barna, bli inspirert, og lær å dyrke mat midt i byen. tagtomat.dk

ˇ

For mer informasjon, se
visitcopenhagen.com