{{percent}}%

Smart kort

Med Copenhagen Card får dere gratis adgang til museer og attraksjoner i og rundt København, og gratis transport med tog, buss og metro.
copenhagencard.com

Nysgjerrig?

Har barna lyst til å se Danmarks største vikinggullskatt? Eller gamle leker? Da må dere dra til Nationalmuseet. Museet ligger midt i sentrum i et stort, gammelt slott. Det er gratis inngang, åpent seks dager i uken (stengt på mandager). På Børnenes Museum kan barna leke i middelalder­borgen, utforske hvordan det var å være barn på 1920-tallet, eller dra på vikingtokt.
natmus.dk

Akvarium XXL

Den Blå Planet er Nord-Europas største akvarium. Dere går rundt med vann på alle kanter, så det føles som dere er under havets overflate. Oceantanken er det største av akvariene. Her svømmer hammer­haier side om side med rokker og skumle murener. I Koralrevet kryr det av vakre, fargesprakende fisk.
denblaaplanet.dk

IMAX

Et besøk på Tycho Brahe Planetarium er lærerik underholdning for hele familien. Her kan dere blant annet fordype dere i stjernehimmelen, bli med tilbake til dinosaurenes tid, eller oppleve livet i havet – alt på et 1000 kvadratmeter stort kuppellerret i Rumteatret – i IMAX- eller 3D-format.
planetariet.dk

Kunstnerisk?

I Børnehuset på Louisiana er det åpne verksteder for kreative aktiviteter over tre etasjer. På søndagene kan barn og foreldre delta på workshops. Også på Arken Museum for Moderne Kunst er det workshops og familiedager med tegning, maling og skulptur, og barna kan lære om materialer og medier.

louisiana.dk arken.dk

Widerøe flyr deg til København
Finn billetter

ˇ

For mer informasjon, se
visitcopenhagen.com