{{percent}}%

Lydbok

Ørefortelling

La skjermer og øyne hvile litt, og gi heller utfordringer til ungenes indre forestillingskraft. Med en lydbok på øret kan ungene forsvinne i sin egen verden, for eksempel sammen med Ronja Røverdatter, mens de voksne har gode samtaler.
gammafon.no

Vann

Lære-apper

Bokstavkongen har mange pedagogiske spill for nettbrett, som både holder ungene oppslukt under reisen, og sørger for at de lærer noe på veien. Og de samme bokstavene finnes jo på danske som norske skilt.
bokstavkongen.no

Ekspressbagasje

Sparkefart

Trege og sure unger på tur er ikke bra. Med Speedbag blir de forhåpentligvis både raske og blide, pluss at de frakter sin egen bagasje.
weefritid.no

Samhøring

Delelyd

For søsken i bak- eller flysetet er det lurt med hodetelefoner som kan dele lyd, slik som Lilgadgets sine Untangled pro med Shareport. I tillegg har de lydgrense, så dere slipper å engste dere for hørselsskader hos de små, og de er trådløse, så floker hører fortiden til.
lilgadgets.com

Lettseng

Medbragt

Mangler Airbnb-leiligheten soveplass til minstemann? Da trenger man en skikkelig lett, koffertvennlig reiseseng, som klassikeren Phil & Teds Traveller.
philandteds.com

Bagasjesystem

Celledeling

Lei av å rote rundt i kofferten etter seks- og fireåringens klær som har blandet seg? Med Pro Packing Cubes sine bokser i alle størrelser kan man underdele i ønskede kategorier: Elektronikk, badeting, hverdag og helg, voksen- og barne-ting og alt mulig annet.
propackingcubes.com

Sandelig

Vaskevott

Etter en tur på for eksempel Amager, er det veldig greit å legge igjen sanden på stranden og ikke i bilen. Sand-off lar deg effektivt børste av ungene før dere drar.
sandoff.com