{{percent}}%

Heisatur

Løftehjelp

Er du lei av å løfte kajakken opp og ned av biltaket? Thule Hullavator er et takstativ som vippes ned på siden av bilen, lar deg feste kajakken, og så vippes opp igjen. Og ned når du er fremme.
thule.com

Fiskefinner

SONAR

Om du liker både fisking og teknologi, tilbyr Humminbird 596c HD å finne fisken for deg. Den har også innebygd belysning for skumringstimene.
humminbird.com

Mangfoldig

Polstring

Åreposer kan festes på padleåren for å få flyt om du havner i vannet. North Waters fiffige Fourplay kan også brukes som liggeunderlag, lasteunderlag og campingstol.
northwater.com

 

Tørrtrening

Superdrakt

I Norge kan det fort bli kaldt i vannet, og da er det bra med en ordentlig tørrdrakt, som Sweet Intergalactic, med god bevegelighet, slitestyrke og tette lateksmansjetter for hals og hender.
sweetprotection.com

Håndfast

Tørrhendt

For ikke å bli kald og våt på hendene, kan det være lurt med hansker av neopren, som både er vanntett og isolerende, for eksempel Kokatat Kozee. Husk at du bør være varm på hendene når du tar
neoprenhanskene på.
kokatat.com

Bruk-og-kast

Fastlinje

Tanken med en kasteline er at du skal kunne kaste tauet til den som trenger hjelp, og dra dere sammen. Bare husk å feste den ene enden i din egen kajakk før du kaster!
nrs.com

Knivskarp

Vannfast

En sikkerhetskniv tilpasset vannbruk kan være kjekt. NRS Pilot har både skarpe og taggete blad, en taukutter, og er uten spiss for å unngå uønsket punktering.
nrs.com

Utesprut

Vinnertrekk

For å holde vann ute, er det viktig med et spruttrekk som sitter godt. De litt dyrere trekkene i neopren, som Immersion Researchs Shockwave, holder deg gjerne tørrere og varmere enn de av nylon.
immersionresearch.com