{{percent}}%

Verdensklasse

På KaviarFactory i Henningsvær vises denne sommeren den unike ut­stilling­en Above the ARTic circle med 40 kvinnelige kunstnere fra 22 land.
kaviarfactory.com

Kunst og teater

Fiskeværet Stamsund huser ikke ­mindre enn tre teatre samt flere kunstgallerier. Den unike miksturen av tradisjonelt ­fiskerisamfunn og bohemsk kunstnerkvarter gjør ­stedet vel verd et besøk.
galleri2.no
ulf-m.net
eilertsen-granados.com
figurteater.no
teaternor.com

Sykkel

Sykkel er et foretrukket fremkomstmiddel sommerstid. Sykler kan leies hos Reine Adventure og treningsstudioet Trivsel på Leknes.
reineadventure.com

Lokal mat

På veien mot surfe-eldoradoet Unstad er det verd å stoppe innom Lofoten Gårdsysteri på Saupstad. Her produ­serer det nederlandske paret Hugo Vink og Marielle de Roos prisbelønte oster og pølser.
lofoten-gardsysteri.no

Dykke

Dykking, snorkling og RIB-safari kan avtales med Lofoten Diving. lofoten-diving.no Midnattssol ”Du ska ikkje sova bort sumarnatta” heter det i sangen, og det er spesielt sant i Lofoten. Bygdene Uttakleiv og Eggum er perfekte steder å se sola skifte mening på vei mot horisonten, og stige rett opp igjen. Fiske Hvis man tar turen til Lofoten, hører det nesten med å prøve fiskelykken på Lofothavet. Ballstad er et godt utgangspunkt, med flere dyktige til­bydere.
hattvikalodge.no
solsiden-brygge.no
hemmingodden.no
kremmervikahavn.no

Widerøe flyr deg til Leknes
Finn billetter