{{percent}}%

GPS

undefined

Digitalkart

Bogga Alfabet er en av mange app-er som gir ungene både underholdning og utdanning. Garmins Edge-serie kan monteres på styret og opplyser om data og fremdrift underveis. Kart over Finnmarksvidda er tilgjengelig.
itunes.apple.com

Mygghatt

undefined

Nettdekning

Har dere husket beskyttelse? Det er godt å ha når svermen kommer. Pinewood-hattene skjuler nettet i en praktisk lomme på toppen når det ikke er i bruk.
brainstormltd.co.uk

Dunlett

undefined

Varmende

I omskiftelige temperaturer trenger du varme klær som også er lette og tar liten plass i bagasjen, som jakkene i Fjällrävens nye Keb Loft-serie.
fjallraven.no

Teknobål

undefined

KOKEAPPARAT

Biolite Campstove er et kjekt kokeapparat som lar deg brenne pinner i stedet for sprit eller gass, og samtidig som du lager mat, omdannes varmen til elektrisitet som du kan lade GPS og mobil med.
biolitestove.com

Telt

undefined

Bortehjemmet

Det lønner seg å ha et romslig telt med myggsikkert innertelt og ventilasjon, og et fortelt til matlaging og bagasje, som Helsports Camp-telt i ulike varianter og størrelser. Du får dem i egne light-versjoner som kan spare noen kilo i bagasjen.
helsport.no

Kompakt

undefined

Vanntett

Når man skal pakke, kan det være lurt med vanntette poser og kompresjonssekker, for å spare plass og holde ting tørt. Sea to Summit lager mange varianter i ulike størrelser, som sørger for en av delene eller begge.
seatosummit.com

Nødstrøm

undefined

Ekstrabatteri

Dagens friluftselskere elsker også elektroniske duppeditter, og da er det alltid lurt å medbringe ekstra elektrisitet. Bruntons Revolt-serie er robuste, vannavstøtende og lagd for turbruk.
brunton.com