{{percent}}%

Abra Havn

undefined

Når familien trer inn i Abra Havn er dere i Kaptein Sabeltanns verden. Sjørøverbyen består av 171 leiligheter med til sammen 1000 sengeplasser, spredd rundt Dødningskallebukta. Leilighetene er utstyrt med alt dere trenger, og har selvsagt bilde av den fryktede kapteinen på veggen og bøkene om ham i bokhylla. Det finnes enkle alternativer og mer ekstravagante, som Sabeltanns egen suite, komplett med gullkraner.

Alle barn får et morsomt aktivitetshefte ved innsjekking. Frokost inntas i leiligheten, i sjørøverkroa Den sorte mann ved Kongens Torg, eller spis ekte sjørøverfrokost på torget sammen med Langemann og andre fra mannskapet hver morgen. Hver dag i høysesongen kan dere bli med på sjø­røver­tokt på Grashavet.

Kardemomme by

undefined

Å bo inne i selve Kardemomme by er mange besøkendes drøm. Her er det imidlertid bare åtte hus, så ikke vent for lenge med å bestille. Her kan dere våkne opp til duften av de berømte kardemommebollene, og rett som det er fyker både Tante Sofie, Politimester Bastian og de tre røverne gjennom gatene.
dyreparken.no

undefined

God som gull

På Bella og Gustos vertshus i Abra Havn kan dere bestille denne skattekisten med deilig grillmat, eller nyte indiske signaturretter.

undefined

Hotel Scandic Dyreparken

Hotellet som ser (litt) ut som Noas ark er fremdeles et populært overnattingssted for besøkende til Dyreparken. Det ligger rett ved Abra Havn og fra rommene med ”havutsikt” kan dere se sjørøverskutene passere forbi.
scandichotels.com

undefined

Sunn mat

Det er fremdeles is og sukkerspinn til salgs i Dyreparken, men de seneste årene har de satset mye på sunn mat, som deilige smoothies og fruktbeger. Hedersbetegnelsen ”Norges sunneste fornøyelsespark”* forplikter og inspirerer.
(*DHL-guiden 2013)

undefined
undefined
undefined

Camping?

Dyreparkens Sørlandsovernatting tilbyr campinghytter og andre overnattings­tilbud i nærmiljøet. For mer informasjon, se
dyreparken.no

Fly til Kristiansand
Finn billetter