{{percent}}%

Campingplasser

Rundt Sandefjord er det en rekke flotte camping­plasser. De fleste har campinghytter for utleie. Sjekk for eksempel ut Meløsstranda Ferie og Fritid, Vøra Camping, Granholmen Camping, Sjøbakken Camping og Ula Camping. Du finner flere forslag på.
campingportalen.no


Iskrembar

Den kule, retro iskrembaren som ligger på baksiden av kaffebaren Håndverkeren i Kongensgate i Sandefjord må bare oppleves. Og sett av god tid, så dere får smakt dere gjennom noen varianter.
handverkerenkaffe.no
Perle i Stavern

På Hotel Wassilioff i Stavern har gjestfriheten rådet siden 1844. Noen år tidligere hadde russiske Michael Wassilioff rømt fra Riga for å unngå militærtjeneste. Skuta han rømte med hadde kurs mot Stavern, og der traff han Anne Marie Jacobsdatter, som var gårdeier på kaien. Sammen startet de bakeri, hotell og dampskipsekspedisjon. Her vil de som ønsker å nyte hotelltilværelse i ærverdige omgivelser, med bademuligheter rett i nærheten, garantert få fine dager.
wassilioff.no


I tretoppene

Hyttene har plass til inntil 8 gjester. Interiøret i hyttene er laget av kortreiste materialer, fra trær som har vokst seg store og fine i Gjerstads skoger. Noe av innredningen har vertskapet Åse og Jens laget selv, noe er utført av lokale snekkere. Men det er den spektakulære utsikten som spiller hovedrollen i de tre hyttene. Du kan velge å lage mat inne, eller å tilberede måltidet over bål ute på tretoppterrassen.
trehyttene.no
Familievennlig

På Bakkane Gård i Brunlanes kan dere bo i familie­vennlige leiligheter med plass til inntil seks personer. Alle boligene har fine ute­områder med hagemøbler og grill.
bakkane-gaard.no