{{percent}}%

Gøy på landet

Foldvik Familiepark i Stavern byr på over 50 ulike aktiviteter og er et eldorado for store og små. Her er det blant annet levende dyr, klatreløype og teater. 
foldvik.no

De fineste ­badeplassene

Kjerringvik er en perle ytterst i Sandefjordfjorden med fine sandstrender, svaberg, badeflåter og stupebrett. På Ulastrand – ofte kalt Vestfolds fineste sandstrand – er det også en sandvolleyballbane. Ølbergholmen er en fin, familievennlig sandstrand. Holmene og fyrstasjonen Svenner er et badeparadis. Det går daglig rutebåt mellom Stavern og Svenner i ­sommersesongen.


Luftig moro

Klatreparken Høyt&Lavt i Vestfold, som ligger cirka 45 minutter inn i landet med leiebil fra Sandefjord lufthavn, er den største og sannsynligvis råeste du kan finne i Norden. Her er det løyper i alle ­vanskelighetsgrader.
hoytlavt.no

Buggegården

Sommerens familieshow om Bonde og Rottenikken byr på masse tull og tøys. På gården, som ligger mellom Holmestrand og Tønsberg, kan dere ellers kose med dyrene, hoppe i høyet og kjøre traktortur med gårdens egen Gråtass.
buggegarden.no


Minigolf

Ved havnen i Sandefjord ligger en 18-hulls minigolfbane. De låner ut utstyr.
smgk.no

Dakota Norway


Vil du se Vestfold fra luften? Hver onsdag i sommerhalvåret kan du fly med veteranflyet Dakota Norway fra Torp ­lufthavn. Møt opp i god tid, det er ingen forhåndsbestilling. 
dakotanorway.no

Widerøe flyr deg til Tromsø og Sørkjosen
Finn billetter

Eksotisk

Den lille Dyrehage ligger mellom Kragerø og Risør. Her kan dere se spennende dyrearter som småaper, lemurer, surikater, ­krokodiller og slanger, og mer vanlige ­norske gårdsdyr. Bli med og se dyrene få mat! Dyrehagen har også Norges største regnskog, en innendørs opplevelse hvor dyrene lever fritt i sitt naturlige habitat. 
denlilledyrehage.no


Proooo!


På Stall Verdens Ende ytterst i havgapet på Tjøme kan barna prøve seg på heste­ryggen eller kjøre tur med hest og vogn. De har også rideleir og tur-riding.
stallverdensende.no

Widerøe flyr deg til Sandefjord
Finn billetter