{{percent}}%

Nord norsk klatreskole 

Med base i Henningsvær tilbyr Nord Norsk Klatreskole kurs og guiding. I tillegg driver de café og møteplass, har butikk med alt du behøver av klatre­utstyr, og tilbyr enkel overnatting for klatrere og vanlig fotfolk.
nordnorskklatreskole.no

Codstock

Årets festival (2.–4. juni) er allerede utsolgt, men følg med for å sikre deg festivalpass til neste år. Dette er en stemningsfull opplevelse av de sjeldne!
codstock.no

Favoritt-café

Henningsvær Lysstøperi & Café er noe helt for seg selv. Med sitt sjarmerende interiør og forførende bakevarer er stedet et must under besøket i fiskeværet.
henningsvarlys.no
facebook.com/henningsvarlys

Sunn godlukt

På Lofotsåpa midt i Drejersgate finner du såper laget på gammeldags vis, med vegetabilske oljer og uttrekk av havets vekster. Anne-Kari Bjørk-Larsen plukker også bær og planter fra naturen i nord og mikser inn i de håndlagede såpene sine.

Klatreguide

Månedens forsidefotograf lanserte i fjor den første guideboken til klatring i Lofoten. Boken viser kjente og mindre kjente klatreruter fra Svolvær i øst til Moskenesøy i vest, og guider klatrere gjennom problemer og muligheter. Jonas Paulsson: A comprehensive guide to bouldering in Lofoten

Gammelfileten Brygge

Fire flotte leiligheter med til sammen 18 sengeplasser i den gamle filetfabrikken ved siden av Dreyergården er kanskje det beste overnattingstilbudet i Henningsvær.
gammelfileten.com

Henningsvær Bryggehotell

Bo på bryggekanten med bølgeskvulp under gulvplankene og vakker utsikt over havet, havnen og landemerket Vågåkallen.
classicnorway.no

Fly til Svolvær
Finn billetter

Fiskekrogen

”En ekte Lofottorsk jeg er for jeg er født i Henningsvær” står det på veggen til Fiskekrogen. Her serveres torsk i mange varianter og andre smakfulle retter. Fjorårets nykommer Bar Nord ligger vegg-i-vegg.
fiskekrogen.no