{{percent}}%

Røst

Røst Bryggehotell

Midt imot det lille, røde hotellet på brygga har måkene slått seg ned i en fraflyttet bygning og det kan knapt bli mer maritim stemning. På hotellet bestiller man den flotte båtturen via fugleøyene til Skomvær fyr.
rostbryggehotell.no

Røst Havfiske-camping

Campingplassen som har spesialisert seg på havfiske. Har du med telt, får du flott plassering i havgapet. Ellers tilbyr den lille familiebedriften utleie av to hus og tre hytter.
rosthavfiske.no

Sommarøy


Sommarøy Arctic Hotel Tromsø

Hotellet er kåret til Norges flotteste sommerhotell og ligger i en lagune av korallsand. Dere kan også bo i sjøhus og rorbuer.
sommaroy.no

Sailyak

69Nord Sommarøy Outdoor Center tilbyr opplæring og utleie av den morsomme sailyak-båten, samt utleie av SUP-brett og seilturer.
69nord.com

Andøya


Hval

Hvalsafarien starter med en guidet tur i et flott museum før ferden går ut på havet. Barn under 12 år får utdelt redningsvester.
whalesafari.no

Sentralt

Trivelig hotell sentralt i Andenes, med store rom og hyggelig betjening.
andrikkenhotell.no

Lundefugl

Båten Laura tøffer ut fra brygga på Bleik for en safari på ca. 1,5 timer. Man kan også bli med Laura på fisketurer. Sesong fra 1. juni til 20. august.
puffinsafari.no

Andøya Space Center

Bli med å forske på nordlyset i romskipsimulatoren, nyt de flotte utstillingene om den norske romfartshistorien og se filmen om nordlyset.
spaceshipaurora.no

Senja

Senja-ekspert

Senja Event vet alt Senja og omegn har å tilby. De hjelper store og mindre grupper med å skreddersy genuine opplevelser.
senjaevent.no

Nasjonal Turistveg

Her kan du lese mer om Gulldassen i Ersfjord og de andre flotte attraksjonene langs nasjonal turistveg.
nasjonaleturistveger.no

Mefjord brygge

Enkelt hotell samt moderne leiligheter og sjøhus. Utleie av fiskebåter. Tilbyr også toppturer, havørnsafari, nordlysopp­levelser m.m.
mefjordbrygge.no

Verdens største

Verdens største troll og trollkjerring finner du på Finnsæter. Trollshow to ganger daglig hele sommeren.
senjatrollet.no

Hamn i Senja

Opplevelsesresort vakkert beliggende i et gammelt fiskevær. Tilbyr aktiviteter som fiske, badesjark, nordlysturer, fjellturer, kajakk og bodyrafting i malstrøm.
hamnisenja.no

Tromsø


Bilutleie

Bilen henter du ut direkte på flyplassen eller nede i sentrum. Avis har barneseter, slik at man slipper å ta med egne på flyet.
avis.no

Sykkel

På Tromsø Outdoor kan du leie det meste du trenger for en tur ut i naturen: Sykler, ski, randonee-utstyr, telt m.m. De arrangerer også mange turer i nærområdet.
tromsooutdoor.no

Polaria

Marint opplevelsessenter der dere kan se panoramafilmer, forskningsbaserte utstillinger, samt vandre rundt i det flotte akvariet. Du kan også bli selfadder!
polaria.no

Magerøya og Honningsvåg

Destinasjon 71° Nord

Tilbyr kongekrabbesafari, havfiske, ATV-safari, havrafting m.m. i sommerhalvåret. Bo i deres idylliske rorbuer på Sarnes, med egen kongekrabbe-kulp og badesjark.
71-nord.no

Nordkapp-platået

Man må betale for å i det hele tatt komme inn på Nordkapp-platået, men det er verd det. Inne i Nordkapp-hallen kan man se panoramafilmer og historiske utstillinger.
visitnordkapp.net

Fuglesafari

Olas fuglesafari holder til på nordvestkysten av Magerøya. Fra 1.mai til 31.august tar han med gjester ut til naturreservatet Gjesværstappan.
birdsafari.no

Iskaldt

Opplev isbaren ved havna i Honningsvåg.
articoicebar.com

Widerøe flyr deg til Honningsvåg
Finn billetter