{{percent}}%

Lommelyd

Leirmusikk

X-mini lager små, portable høyttalere som lar deg høre på musikk sammen med vennene dine også etter at konsertene er over, i teltet eller rundt leirbålet.
x-mini.com

Reiserent

Vaskepose

Scrubba er en liten vaskepose med innebygd vaskebrett, som enkelt lar deg rengjøre klærne dine uten søl når du er på tur. Fint når du har festivalmat over hele buksa, og for å reise med færre skift. thescrubba.com
thescrubba.com

Solstrøm

Energisekk

Ofte må man ha med seg ting rundt på festival, og ofte blir man tom for strøm. Birksun har laget et remedium som både frakter gjenstander og lager elektrisitet, i alle fall så lenge sola er oppe.
birksun.com

 

Hjemviser

Teltsøker

Tent finder gjør akkurat det den heter. Bare merk av teltkoordinatene i appen, så leder den deg trygt hjem på natten. Funker også for apple watch, og for den som alltid glemmer hvor bilen er parkert.
itunes.apple.com

Pratemaskin

Kommunikasjonsboks

Hva om mobilen går tom for strøm, eller du vil spare den til spilling og mms? Eller hva om det ikke er mobildekning? Gammeldagse walkie-talkier, som Cobras microtalk, er fortsatt uslåelige til lokal kommunikasjon.
cobra.com

Helpolstret

Våkepose

Mange liker å sitte utenfor teltet sitt utover kvelden i soveposen, og Selk’bag passer perfekt til formålet, med separate armer, bein og hette. De har også noen versjoner med morsomt superhelt-design, som sikkert slår an både blant barn og festivalgjengangere.
selkbag.eu

Mattegeni

Minimumsunderlag

Klymit produserer en rekke liggeunderlag som har det til felles at de tar liten plass i sekken, ned til størrelsen på en halvliter brus, men likevel blir gode og myke når du pumper dem opp, fordi de gir støtte akkurat der du trenger det. klymit.com

Energipakke

Strømtjeneste

Den moderne bohem må alltid ha strøm til stadig nye mobilladinger. Yell Energy Bar BPS66 gir deg rundt fem fulle iPhone-batteri i en liten pakke.
yelltowin.com

Autodokumentarist

Bildedagbok

Festivalopplevelser kan fort bli diffuse i ettertid, og hvem vil bruke festivaltiden sin på å ta bilder av alt? Narrative clip løser begge problemene: Fest den på skjorta, og den tar fortløpende bilder for deg, og gir deg et søkbart, organisert visuelt minne i ettertid.
getnarrative.com