{{percent}}%

MARTNAN


I februar hvert år samles 75 000 mennesker i Bergstaden under Rørosmartnan, en fem dagers heidundrande fest. Her er det sang, musikk, dans og salgsboder. Åpnings­seremonien på Malmplassen med toget av hestesleder er en mektig opplevelse.
rorosmartnan.no

undefined

Jenterittet

6. juni er det på nytt tid for Røros’ eget terrengsykkelritt bare for jenter. Den lengste løypa på 54 km er godkjent som seedingritt til Birkebeinerrittet. Etter rittet samles spreke jenter til sammenkomst i Røros sentrum.
jenterittet.no

undefined

Ut på tur

Turskredder’n tar deg med på en rekke minneverdige opplevelser i områdene rundt Røros. Opplev verdensarven fra vannskorpa blant bever og vadefugl, bli med på villrein­opplevelser i Forollhogna eller opplev ekte villmarksliv i Femundsmarka.
turskredderen.no

undefined

Byvandring

I Røros ligger fredede hus som perler på en snor. Bli med på guidet byvandring – bergstadvandring, og få en innføring i hvordan det gamle bergverksamfunnet har vokst frem.
roros.no

undefined

Verdens beste is

Galåvolden Gård ble kåret til Årets lokalmatprodusent i Midt-Norge under Trøndersk Matfestival 2014. Her kan du smake og kjøpe gode oster, Røros-kake, Galåpølse og mye mer. Barna vil elske den hjemmelagede Røros-isen!
galaavolden.no

undefined

Julemarked

Besøk Røros i blåtimen og opplev et julemarked med stemningsfull julehandel, hest og slede­turer, julesang, nisser i gatene og masse aktiviteter for store og små. Årets marked er 4.-6. desember.

Fly til Røros
Finn billetter

undefined

Røros Turistkontor ligger midt i sentrum av Røros. Her får du hjelp til det meste under ditt opphold i regionen.
De selger også tur- og veikart, og har utleie av spark i vintersesongen. roros.no