{{percent}}%

1/ Klatring

Svolværgeita og Presten er stedets mest kjente klatrevegger. På gressletta foran Presten finnes gjerne et titalls telt med klatrere om sommeren. På kveldstid samles mange på Klatrekafeen i Henningsvær.
xxlofoten.no

2/ Matkurs

Kokkene til XXLofoten lærer deg og ditt følge å tilberede ekte lofotmat. Kurset skreddersys etter eget ønske og varer gjerne i 2-4 timer, med gode matopplevelser underveis. Maten lages rundt moderne kjøkkenøyer og inntas rundt spisebord av drivved, blant myke saueskinn, designer­lamper og stoler fra Hay.
xxlofoten.no

undefined
undefined

3/ Fiske

Skreien gyter langs hele Lofotveggen, det er bare å kaste snøret uti. Kokkene på Thon Hotel Lofoten renser og vakuum­erer fangsten din og hjelper deg med å få fisken sendt hjem. Vil du ha egen fisk til
middag? Bare spør kokken!
thonhotels.no/svolvær
xxlofoten.no

4/ Ut på tur

Gjennom hele sommeren er det faste daglige avganger på en rekke aktiviteter for deg som ikke reiser med en gruppe. Sjekk med hotellet eller XXLofoten hvilke opplevelser du ikke bør gå glipp av.

5/ Mørketiden

Vinter i Lofoten er på ingen måte som å trekke ned rullgardinen i to måneder. Plasseringen i havgapet gjør det lille lyset som er til en helt spesiell opplevelse, med sterke kontraster og enormt lysspill. Må oppleves!
xxlofoten.no

undefined
undefined

6/ Nordlys-turister

For tre år siden dukket 60 nysgjerrige nordlysturister opp på Thon Hotel Lofoten i Svolvær. Året etter kom 600 og denne vinteren har nærmere 6000 mennesker fra inn- og utland funnet veien hit for å se Aurora Borealis danse over himmelen. Bestill din tur allerede nå!
thonhotels.no/svolvær
xxlofoten.no

7/ Mer moro

Også Svinøya Rorbuer i Svolvær tilbyr overnatting
og opplevelser for grupper, alt fra lofotfiske til trugeturer og mulighet for å se havørn og spekkhoggere.
svinoya.no

undefined
Fly til Svolvær
Finn billetter