{{percent}}%

undefined

1TIL FOTS Topptur

I anledning Friluftsåret er det kanskje på tide å introdusere barna for en topptur eller tre? Ut.no anbefaler for eksempel en tur fra Sørvågen til Munkebu i Lofoten hvis turfølget har litt kortere skritt og mindre tålmodighet enn oss voksne. Også Turistforeningen har forslag til turer med barn. Widerøe flyr dere til toppturdestinasjonene.
ut.no / dnt.no

undefined

2Kon-Tiki Barnas Oslo

Oslo er en morsom sommerby. Kom noen dager og la barna oppleve Oslo Reptilpark, Kon-Tiki, Det Internasjonale Barnekunstmuseet, Klatre­verket, kakao på Frogner­seteren, Holmenkollbakken og masse annet gøy. Widerøe flyr dere til Oslo.

undefined

3Atlanterhavsparken under vann

Atlanterhavsparken i Ålesund er et av Nord-Europas største og mest unike saltvannsakvarier. Her kan barna bli med på fôring av seler, pingviner og fisk, se fisk og sjødyr på nært hold, fiske krabber eller avdekke det begravde vågehvalskjellettet i sandkassen. Widerøe flyr dere til Ålesund.
atlanterhavsparken.no

undefined

4Dyreparken dyrisk moro

I Dyreparken i Kristiansand kan barna bli kjent med løver og tigere og nesten 150 andre dyrearter, overnatte i Kardemomme by eller i sjørøverhotell i Abra Havn, se Kaptein Sabeltann og andre teaterforestillinger. Den store nyheten denne sommeren er åpningen av Hakkebakkeskogen. Widerøe flyr dere til Kristiansand.
dyreparken.no

undefined

5Kongeparken helt konge

Like utenfor Stavanger ligger Kongeparken. Her har barna det bokstavelig talt som prinser og prinsesser. De kan møte Gråtass,prøve brannslangene på Barnas Brannstasjon, kjøre morsomme kræsjebiler, teste høydeskrekk og -fryd i Flo og Fjære, og masse masse mer. Widerøe flyr dere til Stavanger.
kongeparken.no