{{percent}}%


Havnært 

På Cornelius får du 3-retters meteoro­logisk meny i havnære om­givelser. Båt fra Bryggen (Dreggekaien) mandag-lørdag kl. 18 med retur kl. 23.
cornelius-restaurant.no


Gastropub 

Pingvinen serverer tradisjonell norsk mat til overkommelige priser. Menyen endres etter sesong og humør. Baren er åpen til tre om natten og mange stikker innom for nattmat.
pingvinen.no


Platebar 

På Apollon har det strømmet rock ’n roll fra anlegget og læskende dråper fra kranene siden 1976. Ikke gå glipp av dette Bergens-ikonet!
apollon.no


Historisk 

1877 skuffer sjelden, det bekreftes av nesten full score på TripAdvicer. Beliggenheten i den gamle, ærverdige Kjøttbasaren midt i byen gjør sitt til opplevelsen. Når været tillater, besøk også deres mer uformelle uteservering Veranda. Her serveres det tapas, eller ”maulemat” som det heter på bergensk.
restaurant1877.no


Suppe-rådet

Daily Pot er et funn for veganere og alle andre som setter pris på sunn, vel­smakende, hjemmelaget mat. Suppene deres er avhengighetsskapende!
dailypot.no


Folkelig gourmet 

Potetkjelleren Mat & Vin er tre år på rad kåret til Bergens Beste restaurant av avisen BTs lesere. Her nyter du folkelig gourmetmat i et rustikt lokale med historie tilbake til 1400-tallet.
potetkjelleren.no


Sosialt 

Marg & Bein er et nyskapende og spennende spisested tuftet på norsk matkultur med råvarer fra lokale og norske produsenter. Sjekk menyen, den er til å få vann i munnen av!
marg-bein.no


God frokost 

Colonialen er en bergensk suksesshistorie. I gourmetrestauranten i Kong Oscars gate kan du nyte smaksmenyer på 7 eller 12 retter. Eller prøv noe litt mer rustikt i Colonialens kafe og brasseri på Litteraturhuset i Østre Skostredet. De serverer også byens beste frokost!
colonialen.no

Widerøe flyr deg til Bergen
Finn billetter