{{percent}}%

Finn roen

Ingenting er som å våkne opp i en restaurert fyrvokterbolig på en liten øy ute i storhavet. På Litløy Fyr kan du senke skuldrene og bare være til. Les en god bok i biblioteket og kos deg med de deilige måltidene du får servert. Gjestene som kommer hit blir fraktet til øya med rib-båt fra kaia i Bø.
litloyfyr.no

Kysthotell

På Myre Kysthotell lader du batteriene til dagens aktiviteter i deilige senger. Hotellet ligger sentralt plassert i Øksnes kommune, og er et flott utgangspunkt for ferieturen. Hotellet har egen restaurant.
myrekysthotell.no


Lama-land

På Nordtun gård på Andøya serveres det enkle lunsjretter i gårdskafeen. Brødet er hjemmebakt og ostene er ystet på gården. Det er også mulig å delta på ystekurs, eller besøke dyrene på gården. Her finnes både kyr, høner – og hold deg fast – lama!
nordtungard.no


Café og såpeproduksjon

Alveland Butikk og Café serverer hjemmelaget mat og smakfulle kaker. Alveland produserer også sin egen såpe av organiske oljer og lokale tilsetningsstoffer som urter, bær og tang. Det er overnattings­muligheter på stedet.
alveland.no


Bilfritt fiskevær

Fiskeværet Skipsnes ligger på Tindsøya i Øksnes. Hit kommer du med hurtigbåt fra Myre. Her kan du overnatte i autentiske rorbuer og få servert smakfulle måltider i hyggelige omgivelser.
skipsnes.comUtsøkt ­fiskemiddag

På Ekspedisjonen restaurant og kafebar i Nyksund kan du nyte utsøkt nord-norsk mat i trivelige lokaler helt på kai­kanten. Det finnes også rom for overnatting dersom du skulle forspise deg på de fristende, hjemmelagde kakene! Prøv også Ekspedisjonen i Rådhusgata i Sortland.Historisk

På Loviktunet i Andøy kan du overnatte i historiske omgivelser med flott havutsikt. Husene fra 1750 og 1918 er restaurert i gammel stil.
loviktunet.no