{{percent}}%

Triur

Treningspartner

Det er greit å ha en treningsklokke som takler både løping, sykling og svømming. Garmin Forerunner 920XT har også egen triatlonmodus med alle tre i én økt, og analyserer alt fra ­løpsteknikk til søvnrytme.
garmin.com

Datatrøye

Kroppsnær

De smarte Hexoskin-trøyene har ­sensorer i seg som måler alt fra hjerte til pust og bevegelser, både når du løper og sover. I tillegg snakker de med alle ­dingsene dine.
hexoskin.com

Svømmetrener

Baksetesjåfør 

Når du svømmer, kunne du kanskje tenke deg en ekstra hjerne bakpå hodet ditt som følger nøye med på hvert svømmetak og gir deg tilbakemeldinger på øret? I så fall kan Xmetrics være av interesse.
xmetrics.it

Fotdata

Skrittanalyse

Runscribe analyserer hvordan føttene dine beveger seg, og ikke minst hvordan ­mønsteret endrer seg i løpet av et løp. Det kan være svært ­nyttig både for å ­justere teknikken og for å ­forebygge skader.
runscribe.com

Tohjulsdata

Påkoblet

Sykkelcomputeren ELEMNT er det nye flaggskipet til Wahoo, og utmerker seg ved å være brukervennlig. Produsenten ­sverger til åpne løsninger og tilkobling med både ANT+, wifi og bluetooth, noe som lar apparatet snakke med en mengde andre gadgets.
wahoofitness.com

Sekkeløp

Ultra Tri Bag

Spesialsekker for triatlon, som Zoot Ultra Tri Bag, har egne rom for både hjelmer, våte våtdrakter og solbriller. Denne har dessuten en innebygd triatlon-sjekkliste!
zootsports.com

Tri-piece suit

Suksessdress

Castelli har ført an i triatlon­­­­drakt-segmentet med sin Sanremo-modell, som har lav vind­motstand og god bevegelighet, og blir brukt av mange ­topputøvere.
castelli-cycling.com