Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/OpenGraph.cshtml)
{{percent}}%


Sagnomsust ­fiskeburger

Hos Anitas Sjømat på Sakrisøy like ved Reine får du smakfulle fiskeburgere. I samme lokaler får du også kjøpt fersk fisk og andre sjømatdelikatesser fra fiskedisken.

Rorbuer Svinøya

Rorbuer ligger på den lille øya Svinøya, et steinkast fra Svolvær sentrum. Her overnatter du i vakre omgivelser. Naturnært og sentralt på samme tid.
svinoya.no

Fyr­vokter

Overnatt på et fyr! Skrova fyr tilbyr matservering og en annerledes overnattings­opplevelse midt ute i Vestfjorden. Skrova ligger en liten fergetur fra Svolvær.
fyr.no
nb-no.facebook.com/skrovafyr


Egen bar

På kaikanten i Henningsvær ligger restauranten Fiskekrogen. Her kan du nyte et smakfullt måltid før du tar turen inn i stedets stilige bar, NORD, som åpnet sommeren 2016.
fiskekrogen.no

Rause porsjoner

Hos restauranten Lofotmat i Hennings­vær får du servert nydelig nordnorsk mat av ypperste klasse i koselige om­givelser. På sommeren kan du innta lunsjen eller middagen på restaurantens takterrasse.

Kule lokaler

På restauranten Himmel og Havn på Ballstad kan du nyte deilig mat i særegne om­givels­er. Restauranten åpnet i 2010 i det som er et nedlagt sløyeskur på kaikanten i fiskeværet på Vestvågøy.


Restaurant i restauranten

I annen etasje på restaurant Du Verden på kaikanten i Svolvær finner du sushirestauranten Råbra Sushi. Her mekker sjefskokk Leonardo Figuero Aguillars de lekreste asiatiske mat­retter med latinsk inspirasjon, laget av nordiske råvarer. East meets west up north!
rabrasushi.no


Rom med utsikt

I Svolvær bor du best på Thon Hotel Lofoten. Og ikke bare på grunn av den flotte utsikten. Hotellet vant i 2016 kåringen av Norges beste hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller rundt i Norge ble besøkt av juryen i Twining’s Best breakfastkonkurranse, før hotellet i Svolvær ble utropt som vinner. I den hyggelige frokost­salen får du servert nystekte omeletter, ferskpresset juice og et stort utvalg av kalde og varme frokostretter.
thonhotels.no

Fly til Svolvær
Finn billetter