{{percent}}%

Vann-moro

På Flakstad Hos Schibevaag Adventure på Skagsanden på Flakstadøy kan du prøve SUP, surfing, kajakk, kite eller bli med på snorkletur i krystallklart hav.
schibevaagadventure.com

Kajakkpadling i Reinefjorden

Fiskeværet Reine er et utmerket utgangspunkt for spektakulære kajakkturer. Er du erfaren med kajakk, kan du leie utstyr og legge ut på egen hånd. Hvis ikke, kan du bli med på guidede turer i området.
reineadventure.com


Guidebok

Turguide Lofoten finnes i ny, oppdatert utgave for 2017. Her finner du 60 flotte turtips som spenner fra Digermulen i nordøst til Røst i sørvest. Boken gir deg informasjon om det du trenger å vite for en deilig, aktiv ferie i verdens vakreste øyrike.

Ridetur på Gimsøya

På Hov Hestegård på Gimsøya får du tildelt din egen søte og snille islandshest som tar deg med på tur på myke naturstier blant fiskehjell, bergknauser og blåbærlyng. Og på stranden! hovhestegard.no Topptur på ski Lofoten Ski Lodge på Kalle tilbyr opplegg med guide, god mat og overnatting i restaurerte rorbuer. Etter en lang dag på tur i fjellet smaker det ekstra deilig med en øl i baren og et friskt bad i havet før du setter deg i badstua på kaikanten.

VM i skreifiske

I mars hvert år avholdes VM i skreifiske i Svolvær. Meld deg på! Kanskje er det du som kan dra i land stortorsken og verdens­mestertittelen neste gang?
vmiskreifiske.no
lofotenskilodge.com

ˇ

For mer informasjon, se
nordnorge.com