{{percent}}%

Når elitesyklistene suser over mål i Bodø søndag 14. august, kan du allerede ha tilbragt to fantastiske dager i byen som National Geographic Traveler har trukket frem som ett av verdens must see.

Widerøe flyr deg og den du ønsker som reisefølge til Bodø fredag 12. august (fra den nærmeste flyplassen nær ditt hjemsted som Widerøe trafikkerer) og hjem igjen på søndagen, etter at du – med VIP-billetter fra Arctic Race of Norway – har heiet vinneren i mål.

I Bodø bor dere gratis på kaikanten i et flott superior dobbeltrom på Scandic Havet, byens nyeste hotell og Nord-Norges høyeste bygning. Rommet har fantastisk utsikt, sittehjørne, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. I 17. etasje finner du populære Roast Restaurant & Bar, der du på en klar dag kan se både Svartisen og Lofoten. Hotellet har også eget treningsrom, hvis dere skulle bli inspirert til en runde på spinningsykkelen.

Alt du behøver å gjøre, er å logge deg inn på perspektiv.wideroe.no innen 20. mai og svare på spørsmålet under, så er du med i trekningen. Vinneren vil bli kontaktet.

Hvem vant Arctic Race of Norway i 2013?