{{percent}}%

Energisk

Kraftverk

La ikke energien fra hjulene gå til spille, bruk heller en dynamo, som Siva Atom, til å lade telefon eller andre usb-dingser underveis.
sivacycle.com

Pedalkraft

Tråkkmåler

For den som vil måle faktisk ytelse på sykkelturen, er kraftmålere tingen, for eksempel i form av Garmin Vector. Pedalene kan lett monteres og byttes mellom sykler.
garmin.com

Finn tyven!

Sporingsenhet

Velocate tilbyr en gps-enhet skjult i en baklykt (eller andre deler av sykkelen), så du kan finne tyven hvis sykkelen blir stjålet. Eller i det minste gå på nett og følge sykkelens videre ferd igjennom verden, til batteriet går tomt.
velocate.eu

Klokkeklart

Måleutstyr

Suuntos Ambit3 sportsklokke kan kobles sammen med et utvalg sensorer via standarden ANT+, så du for eksempel kan måle og analysere pedaltråkkehastigheten din, og få kontroll over alle elementer av sykkelteknikken.
suunto.com

Elektroskift

Digitalgir

For dem som er ekstremt opptatt av presisjon og letthet i girskiftene, eller bare glad i fancy gadgets og elektronikk, er Shimanos XTR Di2 en mulighet for å gå fra trege girvaiere til tastetrykk på veien.
shimano.com

Smooth

Kontinuumgir

Nuvinci lager en spesiell type navgir som lar deg forandre utvekslingen trinnløst, som en volumbryter, uten hakking, overganger eller opphold.
nuvincicycling.com

Sykkelsåler

Multisko

For den som er lei av å skifte mellom sykkelsko og vanlige sko, lager fabrikanten DZR spion-aktige hamskiftere som ser helt vanlige ut, men skjuler pedalfester inni sålen.
dzrshoes.com

Lysfontene

Hjulpynt

Revolights gjør sykkelen din ekstra synlig, også fra siden, med smarte led-lys rundt felgen.
revolights.com