{{percent}}%

Sekundferske råvarer

På en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip, ligger Cornelius sjømatrestaurant. Cornelius har faste båt-avganger fra Bergen, og det tar cirka 25 minutter fra Dreggekaien til restauranten (med mindre dere vil benytte den private helikopter-landingsplassen). Restauranten har egen havåker til tang, tare og skjell.
corneliusrestaurant.no

Sov i ro(rbu)


Vil dere sovne til bølgeskvulp og våkne til frisk sjøluft? Sør på Sotra, 36 kilometer fra Bergen sentrum, ligger Årvika Rorbuer. Rorbuene ble opprinnelig brukt som innkvartering for fiskere, men nå er det mulig for hvermannsen å oppleve denne nær­heten til havet. Her er det kun få minutter til åpent hav og gode fiskeplasser.
visitBergen.com/kysteventyret

Japansk fusion


For en avslappende kveld for mor og far, er sushirestauranten Nama å anbefale. Nama ble i 2001 Bergens første sushirestaurant, og siden har gjester fått servert signaturretter som yellowtail med shisopesto og ingefærponzu, og kamskjell fra robatagrillen. Eller hva med yuzu crème brûlée med honningperler eller karamellisert popcorn til dessert?
namasushi.no

Live like a local


Midt i Bergen sentrum ligger Ole Bull Hotel & Apartments, som er fullt utstyrte og møblerte leiligheter med høy standard. Velg mellom dobbeltrom, deluxe-rom og familie-suite. Sistnevnte har to separate soverom, stue og fullt utstyrt kjøkken. Perfekt for familier som vil føle seg som hjemme, men samtidig være midt i feriesmørøyet!
visitBergen.com

Hotellperle


Clarion Collection Hotel Oleana åpnet dørene i fjor sommer, og ligger like ved Torgalmenningen og Den blå steinen midt i Bergen sentrum. Noen av dobbeltrommene er ”connecting-rom”, som er to rom med dør mellom. Men det beste av alt? Hotellet byr både på nydelig frokost og varm kveldsmat inkludert i prisen! Perfekt etter en innholdsrik dag.
nordicchoicehotels.no

Pølse, takk

På ferie med barn som egentlig bare har lyst på pølse og pizza? Fortvil ikke. I Bergen er det å kjøpe pølse i brød en opplevelse i seg selv, grunnet Trekroneren, en legendarisk pølsebod. Hva med den lengste pølsa i verden eller en reinsdyrpølse med tyttebærsaus? Utvalget er større enn i kioskene, og her får du i tillegg gratis saft til maten.

Widerøe flyr deg til Bergen
Finn billetter