{{percent}}%

Kristiansand

I Dyreparken kan dere oppleve 150 forskjellige dyrearter, Kaptein Sabeltann, Kardemomme by, Hakkebakkeskogen og mye annet gøy. Overnatting i Abra Havn, Kardemomme by eller på Hotel Scandic Dyreparken.
dyreparken.no

Widerøe flyr deg til Kristiansand
Finn billetter

Stavanger

I Kongeparken finner dere blant annet Gråtassland, klatrepark, massevis av karuseller og aktiviteter, og egen sjokoladefabrikk. Gratis adgang på bursdagen!
kongeparken.no

Røros

Bli med på bakgårdsbesøk — hvor dere får et innblikk i hvordan ungene bodde på Røros i gamledager og hva de lekte med. Vi vandrer gjennom de trangeste vetene og besøker kjente innspillingsteder til barneserier, som Pippi-gata. Underveis er det også lagt opp forskjellige leker som var godt likt av barn i gamledager.
roros.no

Florø

Bli med på hav- og fjellsportfestivalen Våt Moro 7.-10. juli. Her blir det gøy – og vått – for hele familien, med dykking, seiling, wakeboard, kajakkpadling, kiting, rafting og mye mer.
vatmoro.no

Lofoten

På Borg i Lofoten kan dere oppleve vikingtiden i et levende miljø. Kjenn lukten av tjære og bål. Smak på maten, hør historien, seil med vikingskip. Og husk å prøve fiskelykken når dere først er i Lofoten.
lofotr.no

Vega

På turistinformasjonen på Vega kan dere leie sykler, også barnesykler, samt hjelmer og sykkelsete. Så er det bare å legge ut på to hjul rundt på denne vakre, flate øya.
visitvega.no

Widerøe flyr deg til Brønnøysund
Finn billetter

Oslo

Tusenfryd, Oslo Reptilpark, Det internasjonale Barnekunstmuseet, Teknisk museum, Nobels Fredssenter, Oslo Sommerpark… Listen over spennende og interessant ting å gjøre med små og større barn i hovedstaden er lang.
visitoslo.com

Sandefjord

Lei av ti grader i vannet? Lei feriehytte i Sandefjords skjærgård i sommer. På regnværsdager frister kanskje svømmehallen, bowling, lekeland eller kino?
visitsandefjord.com

Trondheim

Her finner dere blant annet landets største innendørs badeanlegg, Pirbadet; Vitensenteret, med egen eksperimentklubb og en oase for utforskere i alle aldre; Voll Gård, med hester, kyr, sauer, griser, høns, katt og kaniner som barna kan hilse på, samt barneteaterforestilling hver sommer på sjarmerende Munkholmen.
trondelag.com