{{percent}}%

Saltstraumen

undefined

Tidevannsstrømmen er verdens sterkeste, og er listet blant The Wild Wonders of Europe. Det passerer 400 millioner kubikkmeter vann gjennom sundet i løpet av seks timer. Saltstraumen er populær for fisking, dykking og RIB-safari. 
stella-polaris.no

Svartisen

undefined

Bodø er det naturlige startsted for brevandring på Svartisen. En guidet tur på Svartisen er et eventyr som alle kan være med på. Utstyrt med tau, isøks og stegjern kan du bli med på blåisen.   
nordlandturselskap.no

Lofoten

Bodø er ”gateway” til Lofotens fantastiske natur og opplevelser. Her kan du utfolde deg med kajakk, toppturer sommer og vinter, havfiske, surfing, klatring, sjømat, sykkel, RIB og mye mer.
lofoten.info

Havørn

havørn

Området rundt Bodø har Europas største havørnstamme. Spesielt ved Saltstraumen er det mye havørn. Bli med på havørnsafari og opplev denne majestetiske fuglen på nært hold.  
stella-polaris.no

Steigen

undefined

En time nord for Bodø ligger Steigen. Her har Børge Ousland sin egen øy, og denne våren kan du melde deg på ”Våtkurs” hos ham og bli en habil kajakkpadler. Kursene varer i fire dager og går fra 23.-26. april og fra 30. april-3. mai. Begrenset antall deltakere.
ousland.no

Kjerringøy

undefined

En halvtime fra Bodø sentrum ligger Kjerringøy, det best bevarte handelsstedet i Norge og en ekte kystperle. Her er filmene ”Pan”, ”Benoni og Rosa” og ”Telegrafisten” basert på Knut Hamsuns bøker spilt inn, samt ”Jeg er Dina” etter Herbjørg Wassmos bok. 
visitbodo.com

undefined

På Turistinformasjonen i Tollbugata 13 kan du leie sykler, få fine turkart og ellers oppdatert informasjon om alt Bodø har å by på. visitbodo.com

Fly til Bodø
Finn billetter