{{percent}}%

Digilommebok

undefined

På nett

Royce Freedom Wallet er enkel å finne om du har mistet eller forlagt den, ved hjelp av innebygd bluetooth- og gps-teknologi. Den er også utstyrt med RFID-blokkerende materiale for å motvirke identitetstyveri.
royceleathergifts.com

Småting-holder

undefined

Pertentlig

Grid-It kommer i mange størrelser til forskjellige bager og kofferter, og redder tingene dine fra å svømme rundt og forsvinne i det store bagasjekaoset.
cocooninnovations.com

Reisevest

undefined

Kroppsnært

Scotte Vest tilbyr diskrete vester med mange lommer, så du kan ha alle de viktigste objektene på kroppen når du reiser. RFID-blokkerende materiale hindrer elektroniske ID-tyver i å stjele informasjon fra elektroniske pass og kredittkort.
scottevest.com

Støydempere

undefined

Lydløst

Det finnes flere hodetelefoner som fjerner bråk fra omgivelsene elektronisk, men Bose er fortsatt markedsledende, og lanserte nylig sin nye flaggskipmodell, QC-25. Tar mindre plass enn de gamle, og fjerner flyduren enda mer effektivt.
bose.com

Smartkoffert

undefined

Påkoblet

Bluesmart-kofferter har innebygd lade-stasjon for mobil-telefonen din, bagasjevekt i håndtaket, og en gps-tracker som forteller deg hvor bagasjen befinner seg. Den sier også fra om du går fra den på flyplassen.
bluesmart.com

Databro

undefined

Mellomledd

Hvordan flytte filer mellom telefon og laptop når det ikke er nettdekning? Leef Bridge er en minnepinne som både kan plugges i Android-telefoner og vanlige usb-kontakter, for mellomlagring og kjapp overføring.
leefco.com

mobilstrøm

undefined

Livgivende

Mophie Powerstation Pro sørger for at du kan holde både mobiltelefon og nettbrett i live gjennom hele reisen, og er designet for å være med overalt og tåle litt juling.
mophie.com