{{percent}}%

Fingerferdig

Berørende

Enhver som befinner seg i kaldt vær kjenner til motviljen mot å ta av seg hanskene for å sjekke ­mobilen. Med Mujjos touch­screen-hansker er problemet løst, bare scroll i vei, varm og god.
mujjo.com

Skum

Byssetriks

Ikke bare sitter denne såpedispenseren fast med sugekopp, den trenger sjelden å fylles. Bare bruk en tredel med håndsåpe og resten vann, så lager den fiks ferdig såpeskum, mye drøyere og mer effektivt enn vanlig såpe. Nettopp hva man trenger om bord i en båt.
cuisipro.com

Lydbølger

Båtstereo

BlueCube+ er et maritimt stereoanlegg som tåler våte omgivelser og kan kobles til telefonen din med bluetooth, eller til andre lydkilder. Den har 288 watt som kan for­deles på åtte høyttalere, fjernkontroll og alt annet man trenger for gromlyd på havet.
aquaticav.com

Forseiling

Lappesaker

Dr. Sails epoxy er et nødredskap som fungerer perfekt for å reparere seil, men også de fleste andre ­materialer, til og med under vann. Nettopp noe å ha med seg i hardt vær langt fra land.
drsails.com

Varmesyn

Termalkamera

Raymarine har laget Ocean Scout TK, et relativt billig kamera som lar deg se varme. Med dette foran øyet kan du se gjenstander opptil 119 meter unna, om de skiller seg fra omgivelsene i temperatur. Og ikke minst kan de hjelpe med å finne mennesker i vannet når det er mørkt.
raymarine.com

Bærbart

Smartnavigasjon

Hadde det ikke vært fint om smart­­telefonen snakket med ­systemene på båten? Aquawear fikser akkurat den biffen, ved å lage et nettverk som forsyner telefonen din med GPS og andre naviga­sjonsdata, og gir deg tilgang til dem i form av app’er på ­telefonen.
digitalyacht.net

Manuell

Blender

På en båt blir man bevisst på slikt man egentlig alltid burde tenke over, som vann- og strømforbruk. Denne manuelle blenderen fra Salter lar deg kappe opp grønn­sakene ved å dra gjentatte ganger i en stropp, som når man starter gressklipperen. Smart.
saltercookshop.com