{{percent}}%

Yoga North°

Yoga North° i Bodø arrangerer flere årlige to-dagers seminarer med kjente lærere. Visjonen er å avmystifisere og dermed gjøre yoga som treningsform mer tilgjengelig. Kanskje blir det også yogaretreat i regi av Yoga North° på Fordypningsrommet på Fleinvær til sommeren. Følg med på nett og FB.
yoganorth.no

Lofoten Yogastudio

Lofoten Yogastudio åpnet i januar 2013 i Stamsund, som Lofotens første yogastudio. Tilbyr flere ulike workshops og timer.
lofotenyogastudio.no

Norseyoga

Arrangerer yogareiser og yogakurs i arktiske omgivelser (Lofoten og Tromsø) med sertifiserte yogalærere. Norseyoga sin tilnærming til yoga er fokusert på individuelle tilpasninger.
norseyoga.com

Yogabeyond

Arrangerer kurs, retreats og workshops i Harstad, Nyksund og Sortland. Praktiserer en enkel og tilgjengelig yogaform – med en god dose uhøytidelighet.
yogabeyond.no

Medisinsk Yoga Nord

I Bodø tilbys en terapeutisk yogaform som er utviklet gjennom forskning i samarbeid med helsevesenet. Har forskjellige ukentlige kurs, helgekurs, private konsultasjoner og retreats.
medisinskyoganord.no

Yoginis Yogastudio

I Harstad tilbys varierte timer i et flott studio. Arrangerer også workshops med eksterne instruktører fra inn- og utland. yoginis.no

ˇ

For mer informasjon, se
yogaportalen.no