{{percent}}%

Ski & sail

Frister det å kombinere en ukes seiling med fantastisk skikjøring i jomfruelige Lyngen? Da tilbyr erfarne seilere minneverdige turer rundt Tromsø, Lofoten, Senja og Lyngen med seilbåten Duen III, som har fem kahytter med plass til i alt 10 personer.
duenexperience.com

Widerøe flyr deg til Tromsø
Finn billetter

Ærverdig seilskute

Med Statsraad Lehmkuhl kan du bli med på Ski & Sail fra Bryggen i Bergen til Rosendal i samarbeid med Hardanger Åtgaum, på Shantytokt til Shetland Folk Festival eller starte seilturen i Bergen og få med deg fjord og fjell og klatretur langs Via Ferrata i Loen.
lehmkuhl.no

Widerøe flyr deg til Bergen
Finn billetter

Sjøsyk?

Blir du lett sjøsyk, tar du Hurtigruten noen stopp i stedet! Det er også mulig å ta ferger og rutebåter mellom øyene langs Helgelandskysten og lengre nord, og å sykle, vandre eller leie kajakk underveis. 
hurtigruten.no

Fra Træna til Lofoten

Turen starter idet Trænafestivalen slutter, og herfra går det slag i slag nordover! På Helgelandskysten går vi turer til Helgelandsbukken, Svartisen og til topps på Rødøyløva. Vi krysser den mytiske Vestfjorden, og treffer rett på Lofotveggen ved Reine. I Lofoten bestiger vi tinder og fjell, utforsker kritthvite strender, og får med oss lokal kultur og god mat underveis. Turen avsluttes med regatta og havaften i Henningsvær. Som på alle SeilNorges turer lærer du også å seile underveis, og du vil få utfordringer og mestrings­følelse, og opplevelser for livet!
seilnorge.no

Widerøe flyr deg til Sandnessjøen
Finn billetter

Fly & Sail

Vil du bli med på festivalseilas 29. juni–8. juli? Det er fortsatt ledige plasser ombord, men båtene fylles opp hvert år, så du gjør lurt i å sikre deg en plass så fort som mulig. I tillegg til festival­seilaset fra Brønnøysund til Trænafestivalen har SeilNorge også en rekke andre magiske seilturer.
seilnorge.no

Widerøe flyr deg til Brønnøysund
Finn billetter

Ship o’hoi

Å seile med Christian Radich er en opplevelse for livet. I sommer kan du bli med på turer fra Stavanger til Færøyene og Shetland, eller til Esbjerg i Danmark. Vinterstid legger seilskuta ut på langtur til blant annet Azorene, Havana og St. Maarten.
radich.no

Widerøe flyr deg til Stavanger
Finn billetter

Ren luksus

Høres Norges største katamaran, med egen skipper og kokk om bord, ut som noe for deg, bør du sjekke ut Boreal Yachting. De arrangerer en rekke cruise i vår nordligste landsdel, med temaer som Ski & Sail, Trek & Sail og Bike & Sail.
boreal-yachting.com

Widerøe flyr deg til Tromsø
Finn billetter

ˇ

For mer informasjon, se
arrangørene