{{percent}}%

Brillefint

Flytebriller

Veldig irriterende å miste solbrillene i vannet, så man må stupe etter. Derfor lager heldigvis kajakkspesialisten Lomo disse flytende solbrillene.
ewetsuits.com

Vestlig

Flytevest

Vanlige flytevester er for lange i ryggen til kajakkbruk og sitter ikke ordentlig. Derfor bør du skaffe deg en spesialisert kajakkvest, som for eksempel MTI Java.
mtiadventurewear.com

Kastesystem

Sikkerhetsline

En kasteline er bra å ha hvis du ser noen som har problemer eller har mistet åren. Pass på å feste den andre enden i din egen båt før du kaster.
nookie.co.uk

Hendig

Varme hender

Neopren er et kunststoff som både er vanntett og isolerende. Disse fra MEC har også silikon på fingrene for bedre grep. Husk at du bør være varm på hendene når du tar neoprenhanskene på.
mec.ca

Smartetui

Telefontrekk

Man må selvfølgelig ha med seg mobilen, og den må beskyttes mot elementene. Villmarksprodusenten Sea to Summit lager en rekke vann- og værsikre, solide beholdere – også for slikt urbant utstyr.
seatosummit.com

Vanntett

Reisebag

Watershed chattooga duffle er en vanntett bag med overdimensjonert, praktisk zip-lock og flere kompresjonsstropper.
drybags.com

Rulletur

Bærehjelp

En liten kajakktralle, som denne fra Stealth, er veldig grei når man skal ha med seg kajakken og ikke har noen til å bære i den andre enden. Den kan foldes sammen og kommer med en praktisk bag.
stealthkayaks.co.za