{{percent}}%

Lofoten

7.-10. april arrangeres igjen Lofoten Split & Topptur Fæst fra Hattvika Lodge. Tradisjonen tro er det et fullspekket program der toppturer er i fokus, men med mye sosial omgang på kveldstid.
lstf.info 
hattvikalodge.no 

Vesterålen

Gjør som dronning Sonja og legg ut på vårlig skitur i Vesterålen. Dronningen og hennes følge gikk for noen år siden en tredagers tur fra Vangpolen i Sigerfjorden, opp til Snytindhytta, videre til Snytinden 800 meter over havet og derfra ned Løbergsdalen til Gullesfjorden. Underveis så de både rype, ørn, rev – og sommerfugler.

Røros

Ålen skisenter i Trøndelag har ikke sesongslutt før i midten av april. Skianlegget har et av Norges lengste skitrekk med en heis på over 1700 meter og nedfarter på over to kilometer.
Her er det stor variasjon og utfordringer for både store og små.
aalenskisenter.no

Svartisen

Fjellene rundt Svartisen og Glomfjord er ikke plaget av mye folk, og er det perfekte stedet for randonee og telemarkkjøring, eller lange fjellskiturer over breer, toppet av uberørt snølandskap. Her har du mulighet til ski-opplevelser omtrent året rundt. Det er bare et par måneder på sensommeren at området er fritt for snø. I klarvær er Svartisen på langs en av de flotteste turene du kan gjøre på disse breddegrader, og kombinert med midtnattssol blir dette en opplevelse du aldri vil glemme. 

Rocks & Rivers legger opp flotte turer for grupper av ulik størrelse.
rocksandrivers.no 

Sunnmørsalpene

Fra februar til juni er Sunnmørsalpene et perfekt sted for off-piste skikjøring. Turen opp til Slogen (1564 moh) regnes blant Norges ti beste fjellturer. De aller tøffeste erstatter ski med stegjern og isøks, og klatrer fra fjorden til toppen av Slogen. Dette anbefales ikke uten guide.

Lyngsalpene I

Lyngen Lodge er utvilsomt noe av det flotteste vinter-Norge kan tilby. Deres The Summit To Sea-konsept kan bookes fra mars til juni, og inkluderer en seksdagers guidet skiopplevelse gjennom Lyngsalpene og omkringliggende øyer.
lyngenlodge.com

  

Lyngsalpene II

I det ultimate topptureldoradoet Lyngsalpene kan du nå bli med på fjellbestigning med randonee-ski. Det er badebåten Vulkana – til vanlig ved kai i Tromsø – som tar skientusiaster med opp og ned stupbratte fjell. Hav og fjell er en uslåelig kombinasjon. Og etter skituren venter varm badestamp på dekk og hjemmelaget fiskesuppe i messa.

vulkana.no

Narvik

Fra Narvikfjellet forsvinner skiløypene rett ned i Ofotfjorden. Gondolheis tar deg til Øvre Fjellstasjon, og derfra går det videre med stolheis. De mest ivrige tråkker seg helt til topps, og blir belønnet med spektakulær utsikt. I Narvik er det gode skiforhold langt utover våren.
narvikfjellet.no