{{percent}}%

Hamn i Senja

I et restaurert fiskevær fra rundt 1880 finner du Hamn i Senja Resort. Velg mellom moderne leiligheter med plass til mange eller rom til to. Utenfor døren er det kort vei til et vell av turer og opplevelser. På Storbrygga Spiseri nyter du god mat med utsikt over havn og fjell.
hamnisenja.no

Jordhuset på Vesterfjell

På Tranøy har lokale gründere bygget en jordgamme med sitteplass for opptil 70 personer. Her arrangeres Senja-aftener med lokal mat. Jordhuset er kun åpent for grupper på bestilling.
basecampsenja.no

Mefjord brygge

På Mefjordvær finner du Mefjord brygge, med blant annet moderne hytter, restaurant og båtutleie. Prøv bestemorens hjemmelagede fiskekaker!
mefjordbrygge.no

Senja Matstudio

På Skaland ligger Senja Matstudio med kurs­kjøkken og pop-up-restaurant. Foruten mat og drikke, tilbyr de blant annet matkurs med kjente gjestekokker hvor man gjerne skaffer råvarene selv fra fjorden.
senjamatstudio.no


Sommarøy Arctic Hotel

På veien fra Tromsø til Senja, kan du velge å ta en avstikker til pittoreske Sommarøya. Sommarøya tilbyr moderne fasiliteter, god mat og aktiviteter som sailyak, SUP og sykkelutleie.
sommaroy.no

Camp Steinfjord

I april 2017 åpnet Camp Steinfjord restaurant og overnatting i en gammel fiskefabrikk på nordsiden av Senja. Kokken serverer lokalproduserte delikatesser og de tilbyr aktiviteter som havfiske.
steinfjord.com

Widerøe flyr deg til Tromsø
Finn billetter