{{percent}}%


Gargia

Gargia fjellstue ligger sør for Alta, ved den gamle postveien fra Alta til Kautokeino. Denne perlen – bare 30 minutter fra Alta flyplass – er omkranset av vakker natur. Fjellstuen består av seks bygninger plassert rundt et tun. Hovedhuset er hjertet av installasjonen og der finner du resepsjon, restaurant, en salong med stor peis og en utendørs badestamp. I restauranten benyttes lokale ingredienser til å servere måltider som bidos (bildet), finnbiff og laksesuppe.
gargialodge.no


Ongajoksetra

Kun 28 km fra flyplassen i Alta, men likevel midt i ødemarken, finner du Ongajoksetra. Her kan du bo i hytter rundt et koselig tun eller i en tradisjonell lavvo omgitt av reinsdyr, hvis det frister. Om vinteren er turer med snøscooter eller hundeslede noe av det setra kan tilby.
ongajok.no


Sorrisniva

En natt eller to på Sorrisniva Igloo Hotel utenfor Alta er en opplevelse for livet. Her kan du nyte god mat og en iskald drink i baren – som selvfølgelig er laget av isblokker, før du kryper ned i varme soveposer for natten. Dagen etter starter med sauna og hjemmebakt brød før du kan prøve noen av aktivitetene hotellet tilbyr, som snø­­scooterturer, isfiske og nordlyssafari.
sorrisniva.no

 


Widerøe flyr deg til Alta
Finn billetter