{{percent}}%

Veiviser

GPS

Arrangørene av sykkelrittet OffroadFinnmark anbefaler å bruke Garmin Oregon, fordi den funker bra på vidda. Da gjelder nok det samme vinterstid også.
garmin.com

Ekstrempulk

Transport

Vel koster den tjue ganger så mye som Paris-pulken, men Fjellpulken Extreme har utskiftbare glidemeier og smarte pakke-
løsninger. Og så er den laget av samme karbon-materiale som sportsbiler.
fjellpulken.noNattvarme

Sovepose

Mammut Tyin Exp-5 Season Bison er alt du trenger i kulda: romslig, vannavstøtende, solid og med en nedre komfortgrense på minus 25 grader. Alt dette gjør at den også er stor, men det er jo nettopp derfor du har med pulk.
mammut.ch

Ladestasjon

Solceller

Selv om du er langt unna sivilisasjonen, trenger du selvfølgelig strøm til duppe­ditter som mobil og GPS. Da er det bare å henge opp Goal Zero sitt Nomad 7 plus solcellepanel, og la solen gjøre jobben.
goalzero.comTurkjøkken

Bensinbrenner

Når det er kaldt, funker multibrennere og bensin bedre enn for eksempel rødsprit og gass. Til Optimus Nova+ får du dessuten kjøpt en praktisk adapter som lar deg bruke den sammen med Trangia-stormkjøkkenet ditt. Ta gjerne med en liten finerplate å sette den på, så den ikke smelter seg ned i snøen.
optimusstoves.com

Topplampe

Hodelykt

Batteriene funker best om de ikke blir for kalde, derfor kan det være lurt å ha en lykt som Princeton Apex Extreme, med separat batteri­pakke som du bærer på kroppen.
princetontec.comKlassiker

Polarparis

Den oransje «Parispulken» har du sikkert sett på dokumentarer om grønlandsekspedisjoner og slikt. Den er hyppig brukt, solid og kuldebestandig, og selve pulken koster under tusen kroner. Kompletter gjerne med et Arctic Bedding-trekk fra Piteraq, som holder bagasjen samlet og lar deg overføre sove- og kokesaker fra pulk til telt i én operasjon.
skipulk.com

Husly

Telt

Fjällräven Keb Endurance er en ny teltserie med gjennomtenkte detaljer som gjør det lett å sette opp i kulda, med hansker på. Det har god størrelse på forteltet, så du kan dra pulken inn for omlasting, og lage mat.
fjallraven.com