{{percent}}%

Liveskjerm
Øyeinfo

For en utenfor-kroppen-opplevelse, hva med Oakleys Airwave 1.5-briller, paret med et videokamera? Da kan du nemlig se hva som filmes på et heads-up-display inni brillene, sammen med GPS-informasjon, venner i nærheten, telefonen din, hastighet og mye annet.
oakley.com

Dugfri
Klarsynt

Abom sine skibriller unngår dugg ved hjelp av en varmeførende film i glasset, og gir deg klart utsyn hele dagen, eller i alle fall de seks timene batteriet varer.
abom.com

Lyspunkt
Strålende

Black Diamond Spot er en populær hodelykt. Hvorfor? Fordi den er god. Den er vanntett, har nattsyn-modus med rødt lys, enkel justering av lysstyrke med Power Tap-teknologi, og lyser godt opp med maksstyrke på 200 lumen.
blackdiamondequipment.com

Sko-i-sko
Dobbeltstøvler

Irriterende å skifte fra skistøvler til sko? Apex XP har kombinert snowboardstøvler med et ytre skistøvel-skall. Du kan bruke innerstøvlene til å kjøre snowboard, eller bare å gå rundt i.
apexskiboots.com

Vidsynt
Mobilhylster

En mobil kan gi gode videoer fra fjellturen, men mangler ofte vidvinkelkapasiteter. Hitcase løser problemet med solide mobilhylstre som også har innebygd linse, og kan stroppes fast på brystet.
hitcase.com

Oppblåsbar
Flytsone

Det er alltid bra å være føre var, uansett føre. En Float-ryggsekk fra Back Country Access vil blåse seg opp som en flåte og holde deg på overflaten, om skredet skulle komme.
backcountryaccess.com

Bakkeprat
Skintercom

Det er hyggelig å snakke sammen, og med Uclear HBC220 kan dere også gjøre det på vei ned fjellsiden. Høyttalerne monteres i hjelmen, og mikrofonen fjerner bakgrunnsstøy og isolerer stemmen, så dere hører hverandre tydelig.
uclear-digital.eu