{{percent}}%

Sveitserstil 

Meyergården i Mo i Rana er Nord-Norges tredje største hotell med 465 sengeplasser. Den eldste delen av hotellet, som er bygget i sveitserstil, er fra 1880 og er i dag vernet. Hotellet har egen restaurant.
meyergarden.no / scandic.no

Mye smak  

Meirsmak er en nystartet kafe i Mo i Rana som serverer hjemmelagede retter og selger eget Meirsmakbrød. Prøv pikant Meirsmakburger og chili latte.
meirsmak.com

Lokale råvarer

Persplassen i Velfjord er en pub og kafe som serverer lokale råvarer. Her får du røye fra fiskevann i nærheten og elg som har beitet i Velfjords skoger. Det lille, røde huset ligger midt i bygde­senteret Hommelstø og er lett synlig fra hovedveien. Besøk også bygde­museet i Nevernes Havn.
neverneshavn.no/persplassen / visithelgeland.com 

Nord-Norges eldste

Fru Haugans er et ærverdig, historisk hotell midt i Mosjøen sentrum. Egen restaurant, viden kjent blant annet for sin karamellpudding. Ikke gå glipp av den gamle delen av hotellet, og få med deg hotellets museum!
fruhaugans.no

Husmannskost

Kulturverkstedet er en koselig kafe midt i Sjøgata i Mosjøen som serverer hjemmelaget husmannskost og deilig bakverk. Prøv melkekake med gomme! Her kan du også overnatte i trehus­bebyggelsen i Kulturverkstedets gjestehus.
kulturverkstedet.net

Hyggelig

Café 33 er en hyggelig restaurant/kafe, tilknyttet Fauske Hotell midt i Fauske sentrum, med populære lunsj­retter og middag – og så kan du gå rett på hotell­rommet etterpå.
fauskehotell.no/cafe33